Hirdetés

The Last of Us: Remastered, Oddworld: New 'n' Tasty - 2014. júliusi játékmegjelenések

|

A június még határeset volt, de a július már kimondottan sivár. Azért lesznek újdonságok, de csak olyan nyáriasan.

Hirdetés

Nem véletlenül tartják a nyár elején a legdurvább leárazásokat. Mivel új játékok csak elvétve jönnek, a nyár kiválóan alkalmas a kimaradt címek pótlására, aki meg nem tud játszani, az nyaral, és valószínűleg nem szakítja meg nyaralását azért, hogy elbaktasson egy játékboltba. Júliusban összesen 13 új játék vagy nagyobb letölthető tartalom jön PC-re és konzolokra, melyek egy része Early Accesses, egy másik része egy korábban megjelent változat felújított kiadása, de vannak indie címek és a Dark Souls II első DLC is az elkövetkezendő hetekben jön. A szerkesztőség nagy része július 12. és 19. között a GameStar táborban lesz, még van néhány szabad hely, gyertek, megállás nélkül fogunk játszani egész héten, nem feltétlenül friss játékokkal.

Deadbreed - július 1. - PC (Early Access)

A League of Legends és a Dota 2 uralmát egyelőre nem nagyon veszélyeztetik más MOBA-k, de a műfaj szépen hízik. A Deadbreed is egy izometrikus nézetű MOBA, ami azoknak készült, akik hardcore játékélményre vágynak. A hangsúly nem azon van, hogy a karakterek hogy néznek ki, hanem hogy milyen velük játszani, és ennek megfelelően a karakterek testreszabása fontos a megfelelő stratégia kialakításában. Nekünk kell kitapasztalni, hogy melyik hős milyen fegyverrel hatékonyabb, melyik illik a mi játékstílusunkhoz. Early Accessben indul, aztán meglátjuk, lesz-e belőle valami.

Ship Simulator: Maritime Search and Rescue - július 1. - PC

Nem mondom, hogy rettenetesen nagy rajongója vagyok a szimulátoroknak vagy a hajózásnak, de a Ship Simulator 2008 anno rendesen behúzott. A Reality Twist nevéhez hűen csavart egyet a dolgokon, és most kimondottan a mentőhajókra fókuszál. Tüzet kell oltanunk, hajótörötteket kell megmentenünk 20 különböző küldetésben az Északi- vagy a Balti-tengeren. Nem csak élvezetes, de kimondottan szép is, nézzétek meg a trailert.

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition - július 2. - Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Wii U

Bizonyára még ezt is lehet fokozni, de holnap jön a Guacamelee minden eddiginél bővebb kiadása, a Super Turbo Championship Edition. A PC-s Gold Editionhöz hasonlóan minden eddig megjelent DLC benne van, de új pályák és bossharcok is bekerültek, a játszható karakterek pedig új képességeket kapnak. Az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkező Xbox One-tulajok ingyen tölthetik le.

Shattered Planet - július 3. és 14. - PC, Mac

Mobilon már találkozhattatok vele, de júliusban PC-re és Mac-re is megjelenik a Shattered Planet nevű jópofa indie RPG. A sztori szerint egy klónt irányítunk, akinek földönkívüli fajokat kell tanulmányoznia egy veszélyes bolygón. Ha a karakter meghal, tárgyai egy része elveszik, úgyhogy érdemes óvatosnak lenni. Férfi, női, robot és fölönkívüli karaktert is irányíthatunk, ami fontos a mai játékokban, mint az néhány botrányból kiderült az utóbbi időkben.

The Red Solstice - július 4. - PC (Early Access)

Áprilisban sikerrel zárta Kickstarter kampányát az Ironward fejlesztette The Red Solstice, ami most Steamre költözik. Mivel a megjelenést augusztusra ígérték, nem meglepő, hogy a játék most még csak félkész állapotában kerül be a katalógusba, természetesen az Early Access rendszernek köszönhetően. A The Red Solstice-t a StarCraft, a Dawn of War és a Syndicate inspirálta, és egy nyolcfős kooperatív módot támogató sci-fi akció-szerep-stratégiai játék lesz. Egy menet egy óráig tart, ennyi idő alatt kell a játékosoknak feltérképezni a hatalmas terepet, és minél tovább harcolni a túlélésért. Nézzetek rá.

Wii Sports Club - július 11. - Wii U

A Mario Kart 9 megjelenéséig valószínűleg minden Wii U-tulaj a Mario Kart 8-cal fog jászani, de a Nintendo rengeteg más saját gyártású címet ígér a platformra. A Wii Sports Club azoknak, akik játszottak valaha Wii-n, bizonyára ismerős lesz: az eredeti, 2006-os Wii Sports minijátékait tartalmazza, amiket egyenként már játszhattunk „hádésítva”, de a Nintendo most mind az ötöt egy csomagba gyűjtötte. A sportágak tehát a tenisz, a bowling, a golf, a baseball és a boksz, és mindegyiket lehet online is játszani.

 

Infinity Runner - július 14. - PC, Mac, Linux

Vérfarkasok az űrben. Elég lenne ennyit mondani, de az Infinity Runner azért több ennél. Van az Infinity nevű űrhajó, ami a világ legnagyobb űrhajója, és nekünk ezen kell végigrohannunk, miközben ellenséges katonákat és vérfarkasokat ütünk le. Teljes Oculus Rift támogatással érkezik, ami még élvezetesebbé teszi a parkourozást.

Abyss Odyssey - július 15. - PC, PlayStation 3

Nem lepődünk meg, ha a neve miatt bárki azt hiszi, hogy ez egy Abe's Oddysee koppintás, de erről szó sincs (egyébként pont ebben a hónapban jön az új Oddworld kaland, egy játékkal alább erről is írunk). A Zeno Clash fejlesztői által készített Abyss Odyssey egy oldalnézetes akció-kalandjáték, melyben a pályák felépítése minden egyes újrajátszásnál változik. Co-op is van benne, aki szereti a műfajt, nézzen rá.

Dark Souls II: Crown of the Sunken King - július 22. - PC, Xbox 360, PlayStation 3

Ó, a Dark Souls II, avagy a játék, amit relatíve kevesen tudnak végigvinni, de aki végigküzdi magát rajta, biztos, hogy a DLC-ket is kiéhezve várja. A The Lost Crowns Trilogy három DLC együttese, ezek közül az első a Crown of the Sunken King, ami egy új területre vezet el minket. Itt kell visszaszereznünk Vendrick király koronáját, miközben új ellenségekkel, bossokkal küzdünk meg. Nehéz lesz.

Oddworld: New ‘n’ Tasty - július 23. - PlayStation 4

Amikor az Abyss Odyssey-nél azt írtam, hogy az új Oddworld játék egy új kaland lesz, nem mondtam teljesen igazat. Az Oddworld: New 'n' Tasty ugyanis az 1997-es Abe's Oddysee remake-je, és július 23-án jelenik meg PlayStation 4-re, de tervben van egy PS3-as, Vitás, Wii U-s, PC-s és Mac-es változat is. Az eredeti zseniális volt, ez meg talán még jobb lesz. Ha kimaradt, ha nem, játsszatok vele.

Unrest - július 23. - PC, Mac, Linux

Az érdekes indie címek felhozatalát erősíti a Pyrodactyl játéka,az Unrest, ami az ősi India picit elferdített, képzeletbeli verziójában játszódik. Öt átlagpolgárt kell irányítanunk, akik Bhimra városállamban küzdenek a túlélésért. A csavar ott van, hogy ha jót teszünk az egyikkel, lehet, hogy az a többieknek kárára válik. Láttunk már ilyet, de azért mégis érdekes.

Making History: The Great War - július 28. - PC, Mac

Lehet, hogy most tényleg az első világháború lesz az új felkapott téma? Április óta elérhető Early Accessben a Making History: The Great War nevű stratégia, melyben a nagyhatalmak egyikét irányítva kell pénzügyi, technológiai, politikai és hadi döntéseket hoznunk. Minden van benne, amit egy ilyen játéktól elvárhat az egyszeri stratéga.

The Last of Us: Remastered - július 29. - PlayStation 4

A hónap végére befut az a játék, ami számottevő mértékben dobja majd meg az eladott PlayStation 4-ek és gépcsomagok számát. Bizony, jön a The Last of Us PlayStation 4-re, és gyönyörű lesz. A Remastered kiadás az alapjátékot, az egyjátékos Left Behind DLC-t és az összes többjátékos csomagot tartalmazza, és tényleg nem tudunk tökéletesebb ajánlatot annak,aki most szeretne átlépni a következő generációba.

2014. augusztus játékmegjelenések:

Hohokum - augusztus 13. - PlayStation 3, PlayStation 4

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - augusztus 21. - PlayStation 3, PlayStation 4

Tales of Xillia 2 - augusztus 22. - PlayStation 3

Madden NFL 15 - augusztus 26. -  Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Sacred 3 - augusztus 26. -  PC, Xbox 360, PlayStation 3

Metro: Redux - augusztus 29. - PC, Xbox 360, PlayStation 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)