Hirdetés

The Last of Us Remastered - egymillió túlélőt megint sikerült találni

|

Azt biztosra vettük, hogy a The Last of Us Remastered rengeteg embert érdekel majd, de azt talán még a Sony sem gondolta, hogy megint ekkorát kaszálnak.

Hirdetés

Bár a jelenlegi generációs konzolok még mindig nem büszkélkedhetnek a legbővebb játékkínálattal, panaszkodni sincs okunk, hiszen az exkluzív címek bizony rengeteg szórakoztató órával kápráztatták már el a nagyérdeműt. 

A Sony már javában készül  két hét múlva esedékes Tokyo Game Show-ra, de hogy fenntartsák az érdeklődést az expóig, valószínűleg minden napra jut majd valami érdekesség. A Bloodborne trailere mellé Shuhei Yoshida, a SCE Worldwide Studios elnöke egy másik örömteli bejelentést is hozzácsapott, amely jól mutatja, hogy Joel és Ellie kalandjaira még mindig rengetegen kíváncsiak.

A The Last of Us Remastered július 29-én jelent meg, az ezt követő egy hónapban pedig sikerült elérnie az egymillió eladott példányszámot, ezzel utolérve a Knacket, a Killzone: Shadow Fallt és az inFAMOUS: Second Sont. Yoshida azt is elmondta, hogy nem csak a dobozos eladások, de a digitális értékesítések száma is jelentősen nőtt az elmúlt időszakban.

Ti beruháztatok a The Last of Us Remasteredre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)