Hirdetés

The Last of Us, Scooby Doo, és egyéb érdekes crossoverekkel kecsegtet a Dead by Daylight

|

Nagyot álmodhatnak a válaszadók a játék elégedettségi kérdőívén.

Hirdetés

Nyáron már az ötödik születésnapját ünnepli majd a Dead by Daylight, ám a Behaviour Interactive túlélőhorrorja továbbra is népszerű, hiszen csak a Steamen tízezrek gyűrik hónapról hónapra. Időtállóságát többek közt változatos tartalmainak köszönheti, a márciusban megjelent All-Kill DLC-t például a K-Pop sztárjai ihlették.

A fejlesztők pedig további merész ötletekkel készülhetnek, legalábbis erre következtethetünk a nemrég elindított elégedettségi felmérésből, ami egy sor téma kapcsán várja a felhasználók véleményét.

Hirdetés

Az 50 kérdés többsége olyan profán dolgokat feszeget, mint hogy milyen platformon és milyen gyakran játszunk, hány DLC-t vásároltunk, stb. A 16. pont viszont kifejezetten izgalmas, mivel itt négy kategóriában (film/TV, anime, játékok, képregények) kell választanunk a nekünk leginkább tetsző crossover-javaslatok közül.

A legördülő listákon olyan érdekes felvetések szerepelnek, mint a Scooby Doo, a Death Note, a Bioshock, a The Last of Us, vagy a Spawn. Választék bőven akad, mivel csak játékokból 18 opciót kapunk, de akinek még ez sem elég, az egy külön kérdésben fejtheti ki leghőbb vágyait.

Figyelemre méltó még a 18-as pont is, ahol arról érdeklődnek, hogy milyen műfajú játékokban látnánk még viszont a Dead by Daylight karaktereit, azaz a későbbi spin-offok sincsenek kizárva. Ami pedig a crossovereket illeti, a DbD esetében bármi lehetséges, hiszen korábban már kaptunk például Stranger Things, Sikoly, és Fűrész tartalmakat is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)