Hirdetés

Így nézne ki a The Last of Us Unreal Engine 4-gyel

|

Az Epic grafikus motorja csodákra képes.

Hirdetés

A Sony egyik belsős csapata ként a Naughty Dog minden segítséget megkap, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki egy-egy játékukból, ezért is néz ki a The Last of Us vagy az Uncharted 4 úgy, ahogy.

A The Last of Us Part II már egy teljesen új motorral készül, és mivel az első résznél is egy egyedi megoldást készítettek a srácok, nem lennénk meglepve, ha ezúttal sem érnék be valami általánosan használt motorral. Pedig az Unreal Engine 4-ből is brutális dolgokat lehet kihozni: nézzétek csak Maverick alkotását, ami valójában egy Volumetric Fog Lighting teszt, de kétségtelen, hogy a helyszínt a The Last of Us inspirálta.

Aztán itt van ajester alkotása, aki Ellie szobáját pakolta össze az Unreal Engine 4-ben:

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hogy fest igazából a The Last of Us Part II, és remélhetőleg az E3-on lehetőségünk is lesz közelről szemügyre venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)