Hirdetés

The Last of Us - már a Microsoft is gratulál

|

Nemes gesztus: ha valami egyszer tényleg baromi jó, akkor annak gratulálunk. Egy igazi úr ilyenkor megemeli a kalapját. Megtörtént.

Hirdetés

Pici etikett, vagy csak egy pozitív élmény a mai odamondogatós világban, hogy Major Nelson (aki ugyebár a Microsoft közösségi nagyköveteként ismert) egy Twitter üzenetben gratulált a The Last of Us kiváló eredményéhez.

Persze nem lelkendezés, de ha már nincs The Last of Us Xbox 360-ra, akkor bizony szép gesztus egy ilyen üzenet:

Nem véletlen, hogy mindenki kalapot emel, a GSO-n tegnap megjelent The Last of Us teszt is bizonyítja, hogy az utóbbi idők (vagy ha nagyon nagy gallérral akarunk nekivágni, akkor a jelenlegi generáció) egyik legjobb játékát vehetjük kezünkbe hamarosan. És ezt nem csak mi gondoljuk így, az egész szakma végre egyetemesen képes egyetérteni abban, hogy kultikus alkotás született. Szóval Major Nelson mellett most mi is csak gratulálni tudunk a Naughty Dog csapatának, megérdemlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)