Hirdetés

The Last of Us - begombázott fiatalok a sötétben

|

Egy új játékmenet videó és egy nagy rakás kép érkezett a Naughty Dog következő sikerjátékából, amiben a túlélés félelmetesebb lesz, mint azt elsőre hittük.

Hirdetés

A The Last of Us egyedi hangulata sokakat vonz, a szerkesztőségünk nagy része is alig várja már, hogy megkaparinthassa a játékot. A túlélésért meg kell szenvedni: a sötétben, hangtalanul kell szétvernünk majd a járkálók fejét, azzal, ami éppen kéznél van.

Ha a tégla a legcsendesebb nálunk lévő takarítóeszköz, akkor azzal kell utat nyitnunk magunknak, ha nem akarjuk, hogy egy seregnyi fertőzött loholjon a nyakunkban. A sötétben osonás feszültsége bőven kárpótolhatja a Resident Evil 6-ban csalódott túlélő horror rajongókat.

Nem csak egy hátborzongató előzetest, de kazalnyi képet is kaptunk, amiken szemügyre vehetjük a játék egyes helyszíneit és ellenfeleit. Főleg utóbbiak miatt figyelmeztetnélek titeket, hogy ne evés közben vizsgáljátok meg a zombik részletesen megrajzolt arcberendezését. A The Last of Us PS3-ra május 7-én jelenik meg, érdemes előrendelni a játékot, a már bejelentett előrendelői ajándékok miatt.

A többi látnivalót megtaláljátok a galériában, nagy felbontásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)