Hirdetés

The Last Remnant - Arccal a virágágyásban

|

Három, a játék motorjával készült átvezető animációt csodálhatunk meg a Square Enix PC-re is készülő szerepjátékából.

Hirdetés

Mielőtt bárki megkérdezné, a The Last Remnant a harmadik generációs Unreal motort használja némi SpeedTree kiegészítéssel. Így legalább a fákkal nem kell bajlódjanak a fejlesztők.



A tipikusan japán (jó értelemben, bár ez ízlés kérdése) fantasy történetnek otthont adó világ a humanoid Mitras, a halakra emlékeztető Yama, a hüllőfajzat Qsitis, a macskaszerő Sovanni népeknek és egy még név nélkül álló nyúlszerű fajnak ad otthont.



A fő történetszál hátteréül szolgáló konstans háborút ősi és rejtélyes ereklyékért vívják, amelyek valójában hihetetlen pusztításra képes fegyverek. Ebbe szőtték bele az elrabolt testvérét kereső Rush Sykes (beceneve Pszichó - hehe), egy fiatal márki (David Nassau), egy ezüst hajú martriarcha (Emma Honeywell), egy Yama tábornok (Blocter), egy Qsitis történész (Pagus) és egy 200 esztendős Sovanni (Torgal) kalandját is.



A megjelenést november 20-ra tervezik Xbox 360-ra, viszont a PS3-ra, ill. PC-re írt változatok esetében még nem létezik konkrét megjelenési dátum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)