Hirdetés

The Last Remnant gépigény és benchmark

|

Az asztali rendszereken ritka madárnak számító JRPG-k képviselőjét a harmadik generációs Unreal grafikus motor hajtja.

Hirdetés

Mindig is szerettem a mangákat és animéket, de a JRPG-k valahogy sosem tudtak akkora lelkesedéssel eltölteni, mint nyugati társaik. A történet tálalásának módjában nem, a játékmenetben annál inkább találtam kivetni valót. Ettől függetlenül felfokozott kíváncsisággal várom a The Last Remnant április folyamán érkező PC-s verzióját, mert a Final Fantasy VII-VIII és a Grandia II óta nem fordult meg egyetlen egy hasonszőrű alkotás sem gépemen.

remnant.jpg


Minimum System Requirements:

* Windows XP SP 2 / Windows Vista SP 1
* CPU: Intel Core 2 Duo (2GHz) / AMD Athlon X2 (2GHz)
* RAM: 1.5 GB Ram
* Graphics Card: NVIDIA GeForce 8600 VRAM 256 Mb
* Sound Card: Direct X 9.0c compatible
* 15 GB Hard Disk space

Recommended System Requirements:


* Windows Vista SP 1
* CPU: Intel Core 2 Duo (2.4GHz) / AMD Athlon X2 (2.4GHz)
* RAM : 2 GB Ram
* Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 VRAM 512 Mo
* Sound Card: Direct X 9.0c compatible
* 15 GB Hard Disk space

remnant02.jpg


A minimum és az ajánlott rendszerkövetelmény ismeretében már Ti is el tudjátok dönteni, hogy van-e értelme beruházni a nyugati és a távol-keleti ízlésvilágnak egyaránt megfelelni kívánó alkotásra. Két főhős, gigantikus fegyverek, sci-fi és fantasy tipikusan japán bájjal átitatott keveréke, egyszerre akár hetven fő részvételével lezajló összecsapások, na és az Xbox 360-as kiadásból hiányzó extrák (vélhetően a bejelentett DLC-k tartalma)

Update: Időközben megjelent a The Last Remnant benchmark progi, ami még egyszerűbbé teszi a kérdést. Próbáljátok ki! Ha jól megy, minden oké, ha nem, lehet továbbfejleszteni, vagy egy konzolt is beszerezni a gép mellé.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)