Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - akár 15 perc alatt is végigjátszhatod

|

Hatalmas mennyiségű tartalmat pakoltak a fejlesztők a következő Zelda játékba, de ha akarod, figyelmen kívül hagyhatod az egészet.

Hirdetés

A rajongók már tűkön ülnek, hogy belemélyeszthessék karmaikat a The Legend of Zelda: Breath of the Wild szörnyetegeibe, és belepakoljanak vagy 500 órát a hatalmas kalandba. Mondjuk lesz olyan, aki 15 perc alatt fogja befejezni.

Jirard Khalil, a The One Video Gamer YouTube csatorna tulajdonosa kikérdezte a Shigeru Miyamoto és Eiji Aonuma párost, hogy mennyi játékidőre számíthatunk majd az új Zelda kapcsán.

Elmondásuk szerint ugyan a Breath of the Wild hatalmas, és 100%-ra kimaxolni egy kimondottan nehéz feladat lesz, aki akarja, 15 perc alatt odarohanhat a főellenséghez, és lezárhatja a sztorit. Megölni nem lesz egyszerű mindenféle felszerelés és fejlettség nélkül, de meg lehet próbálni.

Nekünk bejön ez a felfogás, alig várjuk, hogy lássuk az első arcot, aki 5 perc alatt jut majd el a stáblistához bekötött szemmel, vagy kormánnyal. Tuti lesz ilyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)