Hirdetés

The Legend of Bum-bo - ez a The Binding of Isaac készítőinek új játéka

|

Edmund McMillen újabb projektbe fogott. A The Binding of Isaac után hasonlóan elborult játék kerülhet ki a kezei közül?

Hirdetés

Isaac kalandja játékmenetét és atmoszféráját tekintve is az érdekes címek közé sorolandó, a nem éppen erős látványvilága ellenére elég véres lett, az újragondolt, Rebirth alcímmel ellátott verziót az Apple nem is engedte, hogy forgalomba kerüljön az iOS áruházában.

Legfrissebb, The Legend of Bum-bo nevet viselő projektjükről annyit tudunk, hogy: "Körökre osztott, rejtvénymegoldós, RPG típusú valami, és az egész véletlenszerűen generálódik" - fogalmaznak rejtélyesen az alkotók. A fenti képre pillantva több kérdés is felmerülhet bennünk. Miért van egy nagy kaki a cím mögött? Miért van ott az The Binding of Isaac-ból ismerős érme? És mit jelent az cím alatti felirat, a "Bum-bo érmét akar"?

Nektek van ötletetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)