Hirdetés

The Legend of Grimrock - íme a megjelenési időpont, amikortól mehetünk a dungeonba

|

A tömlöcben mászkálós játékok (dungeon crawlers) egy időben nagyon népszerűek voltak. Most talán újra felvirrad a napjuk...

Hirdetés

Igazán sosem értettem miért tűnt el ez az egykor igen népszerű stílus, de most az egykori Eye of the Beholder, Ultima Underworld vagy a Dungeon Master rajongók ismét mehetnek a dungeonba a The Legend of Grimrock segítségével.

A The Legend of Grimrock április 11-én jelenik meg - saját oldalán, a gog.com-on és a Steamen viszont most előrendelhető kedvezményesen, 12 dollárért  (utóbbin 12 euróért - elvileg). 

Aki ismeri a stílust, a maximumot kapja belőle - hatalmas dungeonokat, rejtett ajtókat, kapcsolókat, csapdákat, szörnyeket, varázslatokat, potionöket, elveszett kincseket stb...

Íme a gog.com-os reklámfilmje:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)