Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 - így nézne ki a Nintendo 64-es változat

|

Egy rajongó reprodukálta a játék előzetesét az Ocarina of Time és a Majora's Mask stílusában.

Hirdetés

Alig pár hete jelent meg a klasszikus The Legend of Zelda: Link's Awakening modern feldolgozása, máris folytathatjuk a nosztalgiázást, ezúttal a sorozat Nintendo 64-es korszakát felidézve, köszönhetően egy ügyes rajongónak.

Hirdetés

Az idei E3-on mutatták be először a nagy sikerű Breath of the Wild folytatását, a The Regressor nevű YouTube-csatorna pedig elképzelte, hogy milyen is lett volna a bemutatkozó előzetes, ha nem az idei, hanem az 1999-es E3-on jelenik meg. A választott évszám nem véletlen, hiszen csupán egy évvel ezelőtt jelent meg az azóta is hatalmas klasszikusnak számító The Ocarina of Time, amit azóta is minden idők egyik legjobb játékaként tartanak számon.

Az előzetest mindenképpen érdemes megnézni, mert nem csak a hardver limitációt követi meglehetősen jól, de a sorozat stílusát és atmoszféráját is remekül eltalálja. Ti melyik sorozatot vinnétek vissza legszívesebben az időben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)