Hirdetés

Túl sok ötlete volt a csapatnak, ezért kap folytatást a Breath of the Wild

|

Eredetileg DLC-ket terveztek a Switch egyik legjobb játékához, de végül úgy látták, kell egy új játék.

Hirdetés

A Nintendo Switch sikeres indulásához nagy mértékben hozzájárult, hogy megjelenésekor az egyetlen kiemelt exkluzív az előző generációból átcsúszott The Legend of Zelda: Breath of the Wild volt, de a játék maga nem csak ennek köszönheti sikerét. A kritikusok értékelései alapján a Super Mario Odyssey-vel holtversenyben áll az örökranglista élén.

Hirdetés

A Nintendo nem siettet semmit és senkit, ami a legtöbbször kifizetődik. A Breath of the Wild csapata az alapjáték megjelenése után DLC-kben gondolkodott, de mint azt Eiji Aonuma, a sorozat producere a Kotakunak elmondta, mikor olyan ötletek születtek, amik megvalósításához nagyobb változásokra van szükség, úgy látták, jobb lesz, ha folytatást készítenek. Nem tudni még, mikor tér vissza Link és Zelda, de amikor eljön a pillanat, érdemes lesz figyelni. Kíváncsian várjuk, hogyan tudják még fokozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)