Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - kiderült, mikor érkezik a második DLC

|

Egy figyelmes játékos vette észre, mikor tervezik kiadni a The Champion's Ballad kiegészítőt.

Hirdetés

Már nem kell sokáig türelemmel lenniük a The Legend of Zelda: Breath of the Wild expansion pass tulajdonosainak, hiszen a játék második bővítménye is nemsokára elérhetővé válik.

Hirdetés

Bár a Nintendo eddig csak annyit árult el, hogy "valamikor az év vége felé" érdemes az új kiegészítőre számítani, de konkrétumokkal nem szolgáltak. Végül egy szemfüles felhasználó szúrta ki, hogy az európai eShopban a DLC oldalán a 2017 decemberi megjelölés szerepel. Így tudtuk meg, hogy a The Champion's Ballad címen érkező végső DLC valamikor december folyamán fog élesedni. 

Mivel a Xenoblade Chronicles 2 december elsején jelenik meg Switchre, egyes feltételezések szerint pedig a december 7-én megrendezésre kerülő The Game Awards gálán esedékes lesz egy ütős The Champion's Ballad trailer, reális esély csak ezek után van a DLC érkezésére. Jó esetben tehát december közepén kapjuk meg a The Legend of Zelda: Breath of the Wild utolsó nagy kalandját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)