Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - szinte rá sem ismerünk cel shading nélkül

|

Újabb remek bizonyítéka ez annak, hogy milyen fontos szerepe van a művészeti stílusoknak a videojátékokban.

Hirdetés

Remekül passzolt a The Legend of Zelda: Breath of the Wild szórakoztató játékmenetéhez a letisztult és egyedi látványvilág, amiben nagy szerepe volt a cel shading technológiának. Ez utóbbi nélkül azonban egészen máshogy fest Link legutóbbi kalandja.

Hirdetés

A rajongók továbbra is szívesen kísérletezgetnek a játék nem hivatalos PC-s portjával. Ezt a változatot szabadon lehet modolni, és egy Arkh Longstride nevű youtuber fel is töltött egy videót a játékról, ami némi grafikai állítgatás után 60 fpssel fut a gépén. Az viszont sokkal érdekesebb, hogy a videósnak sikerült kikapcsolnia a cel shadinget, aminek hatására szinte teljesen megváltozott a játék látványvilága, és valahogy sokkal komorabb lett az egész.

Ha másra nem is, arra mindenképp jó ez a videó, hogy szemléltesse a különböző grafikai stílusok fontosságát.

Szerintetek jobban néz ki a játék cel shading nélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)