Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - azért készül folytatás, mert a fejlesztőknek túl sok DLC ötletük volt

|

Ahelyett, hogy teleszórják a már megjelent játékot extrákkal, inkább nekiültek a következő résznek.

Hirdetés

A sorozat producere, Eiji Aonuma leült egy kicsit a Kotaku kollégáival beszélgetni arról, hogy miért is vágtak bele a folytatás elkészítésébe, és miért nem valami teljesen új Zelda játék fejlesztésére koncentrálnak.

Hirdetés

Aonuma elmondta, hogy egyszerűen túl sok ötletük volt még a Breath of the Wild bővítéséhez.

"Amikor kiadtuk az első DLC-t a Breath of the Wildhoz, akkor rájöttünk, hogy ez egy nagyon jó eszköz ugyanannak a világnak a bővítésére. Ugyanakkor a technikai oldalon egy DLC tulajdonképpen csak adalék adat. Hozzáadunk extrákat valamihez. Ha nagyobb változtatásokat szeretnénk, akkor ahhoz egy DLC nem elég. Eleinte úgy voltunk vele, hogy DLC-ket gyártani jó megoldás lenne, és volt rengeteg ötletünk. Aztán rájöttünk, hogy ez túl sok ötlet és inkább nekiültünk felépíteni egy új játékot."

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild két, meglehetősen súlyos tartalmi csomagot kapott, de azután elapadtak a bővítések. Így már tudjuk, hogy miért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)