Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - ezt sem ússzuk meg season pass nélkül

|

Ugyan a széria eddigi részeihez nem készült DLC, a Legend of Zelda: Breath of the Wild esetében rögtön kettő is megjelenik, amiket az Expansion Pass részeként vásárolhatunk majd meg.

Hirdetés

Ugyan eddig is adtak ki fizetős csomagokat, a Nintendo nem kifejezetten a játékaihoz megjelenő DLC-áradatról volt híres. A Legend of Zelda: Breath of the Wild esetében szintén nem adnak ki rengeteg letölthető tartalmat, de mivel eddig egy sem jelent meg a széria történetében, a két DLC megléte is újdonságnak hat.

Ezeket külön nem vásárolhatjuk majd meg, hanem csak az USA-ban húsz dollárra beárazott Expansion Pass megvásárlásával szerezhetjük meg a két csomagot. Az első nyáron jelenik meg és egy új, nehezített mód mellett egy új Cave of Trials kihívást és a játékbeli térképhez egy új funkciót hoz majd. A Legend of Zelda: Breath of the Wild második kiegészítője az év vége felé várható, ebben pedig már egy új történetrészt is találunk egy új dungeon és további új kihívások mellett. Az Expansion Pass ezen felül három további kincsesládát is elrejt a játékunkban.

Mit gondoltok, megéri majd beszerezni a kiegészítőket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)