Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - friss videók láttak napvilágot

|

A Zelda franchise legújabb darabja a 2013-as bejelentés után jövőre végre tényleg érkezik. Nézzétek meg a legfrissebb videókat a játékból.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild megjelenésére még kicsit várni kell, mert csak valamikor 2017-ben érkezik majd. Hogy még inkább felcsigázza a rajongókat, a a Nintendo új videókat osztott meg a többszörös díjnyertes játékból

Link legújabb kalandjáról már annyit tudunk, hogy hatalmas területet lehet majd bejárni - a látványvilág pedig egészen elképesztő, szóval el lehet majd ütni az időt. Mindkét videót érdemes megnézni, a gyönyörű környezet mellett a játékmenetből is kaptunk ízelítőt.

Új információ viszont a Breath of the Wildról, hogy nem csak Wii U-ra, hanem a napokban bejelentett és leleplezett Nintendo Switch-re is érkezik majd. A megjelenést valószínűleg azért (is) tolták el ennyire, hogy az új játékkonzolra is tudjanak fejleszteni. 

Ti várjátok már az új Zeldát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)