Hirdetés

Ennél viccesebb Legend of Zelda: Breath of the Wild bénázást ritkán látsz

|

Egy játékos úgy gondolta, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild egyik legmenőbb trükkjét hajtja majd végre, ehelyett kínosan lassan és bénán ölte meg Linket.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild rengeteg vonásában hasonlít az immerzív szimulációk műfajára, így a játék aprólékosan kidolgozott rendszereivel olyan trükökket is előcsalhatunk, amiket sokszor nem várnánk el egy videojátéktól. A HelixSnake nevű játékos is arra készült, hogy ezek közül mutat be egyet, de hamar félresiklott a terve.

Az alábbi rövid videó célja eredetileg az lett volna, hogy egy edény lángoló fedőjén állva csúszik le egy rendkívül meredek hegyoldalon - mert hogy az új Zeldában ez is megoldható -, de amikor a snowboardként használt cseréptető eltörött, egészen érdekes fordulatot vett a mutatvány.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)