Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - újabb percek a játékmenetből

|

Kevesebb, mint egy hónap múlva elrajtol a Nintendo Switch és vele együtt nyitócímként a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, de addig sem maradunk Link nélkül, hiszen egy új trailer mutat gameplay jeleneteket a varázslatosnak ígérkező játékból.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild pontosan az a játék, amely képes eladni a Nintendo Switchet anélkül is, hogy a bejelentő trailer után egyetlen percet is mutatnának belőle, ennek ellenére - és a legnagyobb örömünkre - hétről hétre jön egy újabb előzetes. Most is. 

Az alábbi, gameplay pillanatokat is tartalmazó The Legend of Zelda: Breath of the Wild videó a játék japán honlapján debütált és betekintést enged a Switch-exkluzív cím lélegzetelállító jeleneteibe, valamint megcsodálhatjuk a bájos környezetet és természetesen akcióból sincs hiány. 

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild már elkészült, így március 3-án biztosan meg fog jelenni Nintendo Switchre és Wii U-ra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)