Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - egy glitch megváltoztatta Linket

|

Az egyik játékosnak sikerült találnia egy olyan pontot a The Legend of Zelda: Breath of the Wild világában, ahol Linkre nem vonatkozik a cel-shading grafika. Szürreális élmény.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild még mindig tud meglepetéseket okozni a rajongótáborának és most nem a japán változat más befejezéséről beszélünk. 

Hirdetés

Ti elgondolkodtatok már rajta, hogy milyen lenne a Breath of the Wild cel-shading grafika nélkül? Az egyik felhasználó, egy bizonyos Rangers_of_the_North megválaszolta helyettünk ezt a talányt, ugyanis miközben éppen Korok Seedekre vadászott, felfedezett egy különös helyet a Hylia-tó hídján, a képeken lehet látni, hogy pontosan hol. Hősünk itt pihent meg kicsit és mikor ráközelített, hogy jobb rálátása legyen a környezetre felfedezett egy glitchet, amely megszüntette Linken a cel-shading effektet és így úgy nézett ki, mint egy babú. De nem csak a kinézete változott meg, a fegyverek, bombák és páncél sem volt ugyanolyan, beleértve a tündéreket is. Nézzétek meg az alábbi galériában a felfedezést: 

Ti tapasztaltatok már hasonlót? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)