Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - a japán változatban máshogy van vége

|

Akik végigjátszották már a legutóbbi Zelda részt, azoknak lehet, hogy érdemes lenne újra nekifutniuk az utolsó harcnak, csak ezúttal japánra állított nyelvvel.

Hirdetés

Mivel a The Legend of Zelda: Breath of the Wild utolsó percei a téma, így értelemszerűen a cikk spoilereket fog tartalmazni. Aki még nem játszotta végig a játékot, most még sarkonfordulhat. Mi szóltunk. 

Aki maradt, az biztosan emlékszik a csatára, amikor Ganon a hatalmas, sötét formája jelent meg és Zelda biztatott bennünket a csatára. Miközben mi a lovon próbáltuk kikerülni a szörnyeteg csapásait, a hercegnő elmagyarázta, hogy mivel is állunk szemben.

"Ganon egy sötét múltból született. Ő a tiszta megtestesülése az ősi gonosznak, ami időről időre újjászületik. Most feladta a reinkarnációt, és felöltötte tiszta, dühödt valóját."

Ez a szöveg arra utal, hogy a Link elleni harcban Ganon eldobta az újjászületés lehetőségét, hogy egyszer és mindenkorra leszámolhasson Linkkel. Ez azonban nem teljesen stimmel az eredeti, japán nyelven.

"Ő a gyűlölet és harag megtestesülése, ami az ősidők óta újra és újra feltámad, mindegy hányszor pusztítják el. Ez a forma a feltámadásához való megszállott ragaszkodásából született."

Ezek szerint éppen azért lett hatalmas szörnyeteg, mert nem volt hajlandó feladni az újjászületést. Tehát mégsem pusztítottuk el Ganont örökre? A Skyward Sword végén Demise elátkozza Zeldát és Linket, akik ennek köszönhetően a Ganon elleni harc örök körforgásába vannak zárva. A japán eredeti szerint ez a Breath of the Wild végével sem zárult le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)