Hirdetés

Ebben a Breath of the Wild speedrunban a kutyák megetetése volt a cél

|

Egy nagyon cuki speedrun kategória született, ami kutyusokkal és vicces pillanatokkal ajándékozza meg a versengés rajongóit.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wildban lehet enni adni a kutyuliknak. Néhány négylábú haver pedig olyan hálás lesz ezért, hogy elvezeti Linket egy rejtett kincsesládához. Ebből született a legcukibb speedrun kategória valaha, az All dog Treasures. A cél itt nem más, mint hogy a játékos a lehető leggyorsabban gyűjtse össze az összes kutyakincset.

Hirdetés

A jelenlegi rekorder Vivoxe a maga 1:35:51-es idejével. A speenrun első 17 percében összeszedte a fontosabb képességeket (Stasis, Bomb), majd néhány percet az élelem gyűjtögetésével töltött. Innentől pedig a szokásos speedrun technikák következtek: átlógni falakon, pajzzsal megpattanni ellenfelekről, futás közben fütyülni, stb. A különbség a szokványos speedrunokhoz képest itt az, hogy ezúttal nem Ganon rejtekhelyére rohannak a játékosok, hanem a kedves kis kutyusokhoz.

Nézd meg Vivoxe Breath of the Wild - All Dog Treasures in 1:35:51 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Kifejezetten vicces, amikor a nagy rohanás közepén meg kell állni, mert a kedves négylábú haverunk nem veszi észre, hogy ott a kaja mellette, vagy töpreng néhány percet az élet értelmén mielőtt elvezeti Linket a kincshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)