Hirdetés

Az megvan, hogy akár léghajót is építhetsz magadnak a Zeldában?

|

A rengeteg kreatív megoldásnak hála a Breath of The Wild olyan lehetőségeket is tartogat, amikre még maguk a fejlesztők sem gondoltak.

Hirdetés

A The Legend of Zelda világát úgy alkották meg a Nintendo fejlesztői, hogy abban gyakorlatilag minden mindennel összefüggjön, és a való életben létező összefüggések ha kicsit kifacsarva is, de létezzenek. Ilyen például, hogy ha eldobsz egy tűzlabdát, akkor a fű nemcsak lángra kap, hanem terjedni is kezd a tűz, a felszálló meleg levegővel pedig mi is a magasba emelkedhetünk.

Egy játékos most egy tutaj és néhány ballon segítségével működő léghajót épített magának. Ez nyilván nem egy egyszerű feladat, hiszen egyrészt rengeteg lufira van szükség, másrészt az így megalkotott járművön fentmaradni sem könnyű, nemhogy irányítani azt. Ennek ellenére a kreatív megoldásnak köszönhetően hősünk olyan magasra tudott emelkedni, hogy az előtte álló kihívás egy jelentős részét egyszerűen át tudta ugrani (vagy repülni, hogy pontosak legyünk). 

Kíváncsian várjuk, milyen trükkökre jönnek még rá a játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)