Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - egyre biztosabb, hogy nem lesz Switch nyitócím

|

Egy amerikai áruházlánc tudni véli a The Legend of Zelda: Breath of the Wild megjelenési dátumát, ami megerősíteni látszik a gyanút, hogy a játék nem jelenik meg a Nintendo új konzoljával együtt.

Hirdetés

Nemrég a Eurogamer számolt be róla, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild fejlesztése a vártnál tovább húzódik majd, így a fejlesztők lemaradnak a Nintendo Switch megjelenéséről is. Az amerikai Target pontos megjelenési dátumot is tudni vél, ami alátámasztja a csúszást.

Az áruházlánc webshopján június 13-át tüntették fel a Wii U-s kiadás megjelenésének napjaként, ami elsőre nem tűnik placeholder dátumnak és egyben azt is megerősíti, hogy márciusban még nem lesz érdemes a játékot a boltok polcain keresnünk. Ezzel együtt több elég jónak tűnő játék érkezése egyre biztosabb a Switch megjelenésekor, így Link késése miatt talán még nem kell pánikolnia a Nintendónak. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild csúszását pedig a korábbi beszámolók szerint a lokalizáció okozza, így talán a játék minősége miatt sem kell aggódnunk. A Gamescomon kipróbálható verzió mindenesetre rendkívül ígéretes volt.

Ha terveztétek a Switch megvételét, ti elhalasztanátok a vásárlást a Breath of the Wild késése miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)