Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - ezek az apróságok teszik csodálatossá

|

Mostanában rengeteg pletyka kering a Breath of the Wild mechanikáiról, a játékvilág mítoszrombolói pedig megnézték, hogy ezekből mi igaz, és mi nem.

Hirdetés

DefendTheHouse előszeretettel figyeli és teszteli a játékokkal kapcsolatos pletykákat és mítoszokat. A csapat ezúttal a The Legend of Zelda: Breath of The Wild-ot vette elő, és ebben vizsgálódott egy picit.

Vajon tényleg lehet mozgatni egy tutajt a Magnesis segítségével? Használhatsz-e sziklákat utazásra? A csirkék tényleg képesek kivégezni az ellenfeleinket? Ezekre a kérdésekre adnak választ a lenti videókban.

A fentiekből is látható, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild világa elképesztően komplex és tele van érdekes lehetőségekkel. Nem véletlen, hogy a sajtó körberajongta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)