Hirdetés

Napi büntetés: nehogy megvegyétek PC-re a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot!

|

A Microsoft Store-ból 7100 forintért elérhető, de nagyon hamar kiderül, hogy ez nem a Nintendo játéka.

Hirdetés

A Nintendo egyelőre köszöni, elégedett a Switch és az exkluzív játékok eladásaival, és belátható időn belül nem fogja kiadni saját címeit más platformokra. Bár nagyon örülnénk annak, ha a The Legend of Zelda: Breath of the Wild élményét sokan átélhetnék, a terjeszkedés ideje még nem jött el, szóval ne nagyon dőljetek be, ha ilyet láttok. Márpedig most ilyet láttok.

Hirdetés

A Microsoft Store-ban megtalálható a játék adatlapja, amiről ordít, hogy kamu, de ha valaki fellelkesedik és a Vásárlás feliratú gombra nyom, tényleg bukhat 7100 forintot. Az első árulkodó jel, hogy az adatlap teljesen minimál, pedig egy ilyen nagy játék több dekort érdemelne, de szemet szúrhat az is, hogy a kiadó nevénél Vidodoo0 szerepel, a szövegnek meg semmi értelme, a játék címe is úgy jelenik meg benne, mintha a főszereplő neve lenne. Az már csak extra, hogy a Breath of the Wild a PEGI besorolása szerint hivatalosan 12 éven felülieknek szól, nem 3 éven felülieknek, ahogy azt az adatlap állítja. Legyetek körültekintőek, ne dőljetek be, mert úgy kamu ez, ahogy a megosztásért járó ingyen iPhone.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)