Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - egy régi ismerős is feltűnik az új screenshotokon

|

Napvilágot látott egy csomó új screenshot a The Legend of Zelda: Breath of the Wildból, az egyiken pedig feltűnik Beedle, aki 2003 óta visszatérő szereplője a szériának.

Hirdetés

Szokás szerint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild is Hyrule, a már jól ismert sztori és szereplők egy némileg új értelmezését hozza majd, de vannak állandó elemek, amik és akik a legújabb epizódból sem maradhatnak ki. Nemrég egy újabb karakter visszatérése került megerősítésre.

Sokan már korábban is látni vélték Beedle karakterét az eddig megjelent anyagokon, de a legújabb, a GameInformer magazinban megjelent screenshotok egyikén egyértelműen láthatjuk, hogy a korábbi epizódokban látott kereskedő visszatér. Beedle a Legend of Zelda: Breath of the Wild előtt öt korábbi játékban is megjelent már, először a 2003-as Wind Wakerben. De az új screensotokon - amiket alább pörgethettek végig - nem csak őt, hanem néhány természeti veszélyt és ellenséget is megnézhettek.

Nyitókép: The Legend of Zelda: Skyward Sword

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)