Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - egy farönk vágta tönkre a világrekord kísérletet

|

Egy játékos éppen próbálta megdönteni a Breath of the Wild speedrun világrekordját, amikor nem várt baleset történt.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek az újabb trónkövetelők, akik igyekeznek megdönteni a The Legend of Zelda: Breath of the Wild elképesztő speedrun rekordjait, viszont még a legjobb speedrunnerek is véthetnek néha ügyetlen hibákat.

Zant tegnap a Master Sword RTA futam (Real Time Attack) rekordját próbálta megdönteni és éppen egy farönk segítségével utazott, amikor nem várt baleset történt: a farönk megfordult, és frontálisan ütközött az arcával. Ettől független Zant befejezte a futamot és még így sikerült a nyolcadik legjobb helyezést megszereznie a ranglistán (legalábbis a cikk írásának idején), de értékes perceket veszített el ezzel a mellényúlással.

Később sikerült javítania az idején, de a 2 óra 13 perces rekord megdöntéséig még sok gyakorlásra lesz szüksége. Ti gyűritek még a Breath of the Wildot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)