Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - motoron száguldozik Link a második DLC-ben

|

Már elérhető a Breath of the Wild második DLC-je, a The Champions' Ballad, mely egyebek mellett egy elég állat motort is hoz.

Hirdetés

A Nintendo valószínűleg érezte, hogy az új Zelda nyerni fog, tökéletesen időzítette a The Champions's Ballad megjelenését a The Game Awards 2017 idejére. Nem is lehetne ennél jobban ünnepelni. 

Hirdetés

Az Expansion Passban foglalt második és egyben utolsó kiegészítő mind Wii U-ra, mind Switchre letölthető, de csak azoknak, akik mindkettőre befizettek - külön nem vásárolható meg. Ismét Link szerepében játszunk, viszont többet tudhatunk meg Zeldáról is. A Divine Beast Tamer kihívásainak teljesítésével az alábbi videó végén látható motort lehet megszerezni, úgyhogy arra mindenképp ússzatok rá. 

A Nintendo egyébként négy amiibót is kiad, melyek a kiegészítőhöz kapcsolódnak, és Darukot, Revalit, Miphát és Urbosát, a négy bajnokot ábrázolják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)