Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - női Link jön, vagy irányítható Zelda?

|

Többször is láthattuk már az új The Legend of Zelda játékot, de míg korábban a felfedezésé volt a főszerep, a The Game Awards során a harcból is többet mutattak. És dobtak egy csalit is a rajongóknak.

Hirdetés

Nem kétség, hogy a Wii U mellett Nintendo Switchre is megjelenő The Legend of Zelda: Breath of the Wild fantasztikus lesz, és az új konzol legnagyobb húzócíme lehet. 

Rengeteg újdonság lesz a korábbi játékokhoz képest, sokkal nagyobb, több szabadságot kínál, és biztos, hogy aki ezzel kezdi a Nintendo világával való ismerkedést, abban nyomot fog hagyni. Bár a grafika kissé idejétmúlt, ezt betudhatjuk a Wii U korlátainak, és valószínűleg a Switch esetében sem lesz jelentős előrelépés.

A The Game Awards során először egy rövid kedvcsináló videót vetítettek le, majd egy hosszabb gameplay következett dzsungelben mászkálással, könnyed harcokkal. Előbbit érdemes figyelni 0:50-nél, mert Link ruháját valaki olyan viseli, aki láthatóan nem fiú. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)