Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - máris felkerült a torrent oldalakra

|

Még meg sem jelent a The Legend of Zelda-sorozat legújabb darabja, máris kiszivárgott a játék és felkerült a különféle fájlcserélő oldalakra.

Hirdetés

Néhány nap múlva megjelenik a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ami habár a Nintendo Switch egyik nyitó címe lesz, a cég előző konzoljára, a Nintendo Wii U-ra is megjelenik majd. Ez főleg azért okoz problémát, mert sajnos a játéknak az erre a platformra szánt verziója felkerült az internetre is és gyakorlatilag bárki hozzáfér.

Néhány rajongónak feltűnt, hogy ha csak egy rövid időre is, de le tudják tölteni a játékhoz kapcsolódó fájlokat egyenesen a Nintendo szervereiről. Ezek között titkosított fájlok is voltak, amiket egy (legális verzióból származó) kulcs segítségével sikerült visszafejteni és játszhatóvá tenni a Wii U-n, aminek az lett az eredménye, hogy gyakorlatilag folyamatosan bukkannak fel az olyan YouTube streamek, ahol élőben közvetítik a játékot (nem fogunk egyet sem belinkelni, hogy véletlenül se lássatok idő előtt valamilyen spoilert).

Valószínű, hogy a Nintendo hamarosan le fog csapni ezekre a streamekre, de ettől függetlenül legyetek óvatosak a neten, ha nem szeretnétek előre lelőni a meglepetéseket.

Ti be fogjátok szerezni a Breath of the Wildot, amikor megjelenik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)