Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - új traileren egy régi ismerős

|

A Switch legizgalmasabb, megjelenéskor elérhető játéka rengeteg titkot rejt majd, de néhány meglepetést a Nintendo is elárul. A most leleplezett karakter sokaknak ismerős lehet.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild legújabb japán előzetese nem csak azért érdekes, mert Linket követve rengeteg gyönyörű helyszínt is megnézhetünk, hanem azért, mert egy régi ellenfél is visszaköszön benne.

Aki végigjátszotta a The Legend of Zelda: Ocarina of Time valamelyik verzióját, az biztosan találkozott a Fire Temple-ben rejtőző Volvagiával. Úgy tűnik, hogy mégsem volt annyira halott, mint hittük. A Breath of the Wildban visszavág, és veszélyesebb mint valaha.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild megjelenése 2017. március 3-án várható Nintendo Switchre, és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)