Hirdetés

The Legend of Zelda: Link's Awakening - Nintendo Switchre jön a teljesen újjáépített klasszikus

|

Ugyan nem egy Breath of the Wild szintű csodáról van szó, de ettől még érdemes lesz odafigyelni rá.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Link's Awakening egy 1993-ban megjelent GameBoy játék, amit 1998-ban újrakeverve is kiadtak GameBoy Colorra. Ezúttal azonban egy picit többet csináltak vele a beszínezésnél.

Hirdetés

Maga a játék egyébként egy felső nézetes kaland, ami néha 2D-s platformerre vált. Feladatunk az lesz, hogy Linket terelgetve felfedezzük Kohonlint Island minden szegletét, és megkeressük azt a 8 hangszert, melyek segítségével megidézhetjük a Wind Fish-t és elmenekülhetünk a szigetről. Egy kevésbé komoly címről van szó, de a Zelda rajongóknak kellemes és mókás kikapcsolódást ígér a The Legend of Zelda: Link's Awakening.

A játék megjelenési dátuma egyelőre nem ismert azon túl, hogy valamikor idén jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)