Hirdetés

Még van esély rá, hogy a következő nagy Zelda játék is Switchre jön

|

Egy hosszú fejlesztési időszaknak néz elébe a csapat, de talán még beleférnek majd a Switch életciklusába.

Hirdetés

A The Legend of Zelda producere, Eiji Aonuma beszélt egy kicsit Link jövőjéről. Semmi hivatalosat nem osztott meg a következő nagy Zeldáról, de utalgatott arra, hogy még a Switchre fog megjelenni.

Hirdetés

Aonuma elmondta, hogy a Breath of the Wildban megtanulták mennyire fontos a szabadság, és ezt szeretnék a továbbiakban is megőrizni. Egy korábbi álláshirdetés alapján az már biztosnak tűnik, hogy dolgoznak az új Zelda játékon, de a fejlesztés még hosszú évekig eltarthat.

A producer szerint még elképzelhető, hogy a Nintendo Switchre fog megjelenni a játék, és fel fogják vele fedezni a konzol egyelőre kihasználatlan lehetőségeit is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)