Hirdetés

The Legend of Zelda: Ocarina of Time - ilyen, ha egy igazi okarinával játszod

|

Emlékeztek még arra, amikor a Dark Souls-t próbálta egy lelkes gamer gitárral végignyomni? Na, ez majdnem olyan, csak rosszabb.

Hirdetés

MonotoneTim meglehetősen őrült ötlettel állt elő: a The Legend of Zelda: Ocarina of Time végigjátszásának állt neki egy valódi okarinával. Láttunk már végigjátszani dolgokat hangszerekkel, de azokon általában vannak gombok. Az okarina egy fúvós hangszer.

Valahogy sikerült rákötnie a cuccot a gépre, és fújással irányítania a karaktert. Az első kísérletet a Twitch.tv csatornáján keresztül közvetítette is. Az adás felvételét lejjebb megnézhetitek, és én azt is javasolnám, hogy tegyetek így, ugyanis nem valószínű, hogy MonotoneTim folytatja a végigjátszást. Illetve szinte biztosak lehetünk abban, hogy ha még ezt sokáig csinálja, egyszer csak leájul a székről.

Ha érdekelne emberünk többi próbálkozása, akkor ezen a linken keresztül megtaláljátok a csatornáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)