Hirdetés

The Legend of Zelda - Wii U-n is játszható lesz az Ocarina of Time

|

A Nintendo ugyan nem újítja fel a Legend of Zelda klasszikusnak számító részét, de az eredeti, Nintendo 64-re megjelent változat letölthető lesz a gyártó jelenlegi konzolján is, már a jövő héten.

Hirdetés

Az E3-on majdnem teljes egészében a Legend of Zelda-sorozat nélkül hagyott minket a Nintendo, hiszen a Wii U-ra készülő legújabb részt nem mutatták meg nekünk, viszont kaptunk két, a sorozathoz kapcsolódó játékot a 3DS-re. A Nagy N cserébe egy klasszikus részt hoz el a Wii U-ra, ráadásul erre már alig kell várnunk.

Az európai Nintendo Twitter-üzenete szerint ugyanis a Virtual Console rendszeren belül, tehát letölthető formában megjelenik Wii U-ra a Legend of Zelda: Ocarina of Time, méghozzá július 2-án. Az Ocarina of Time egyébként kapott egy felújított változatot 2011-ben, de az csupán a 3DS-re érkezett.

Nektek van kedvenc Legend of Zelda-részetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)