Hirdetés

The Long Dark - alapjaiban újul meg a túlélőjáték (videó)

|

Több alapvető rendszer is komoly változásokon megy át a The Long Darkban, aminek hála néhány új eszköz is a rendelkezésünkre áll, hogy megpróbáljuk túlélni a fagyos vadon megpróbáltatásait.

Hirdetés

A Hinterland elég izgalmas, és a változatosság kedvéért a zombikat nélkülöző túlélőjátéka, a The Long Dark egy ideje már játszható a Steam Early Access rendszerén belül, de eddig viszonylag kevés olyan frissítés érkezett hozzá, ami jelentős újdonságokat adott volna a játékhoz. A Deep Forest Update névre keresztelt patch azonban a túlélés több alapvető szabályát is megváltoztatja majd.

A fejlesztők újradolgozták például a nyersanyagok begyűjtésének módját is, így ha akarjuk, például az épületekben talált bútorokat és függönyöket is feldolgozhatjuk, hogy fát és textildarabokat szerezzünk. Az Xbox Games Preview programban is szereplő The Long Darkban ezentúl nem is futhatunk, hanem a korábbinál valamivel gyorsabb séta mellett sprintelni tudunk, amitől viszont hamar kifáradunk. Ez ebben a játékban viszont nem csak annyit jelent, hogy várnunk kell, míg újra futhatunk, így ez egy elég komoly változtatás.

Megújult továbbá a farkasokkal való harc is, valamint bekerült a játékba 1500 új hanghatás, amiknek hála például olyan elképesztő részleteket is meghallhatunk a távolból, ha egy összetákolt menedékhely darabjait rázza a szél. A változásokról lejjebb találtok egy elég szemléletes videót, de ezen a linken írásos formában is átolvashatjátok, mi minden újult meg.

Ti próbáltátok már a The Long Darkot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)