Hirdetés

The Long Dark - végre megérkezett a sztori folytatása

|

Egy hosszabb szünet után befutott a sztorimód Crossroads Elegy névre hallgató, harmadik epizódja.

Hirdetés

A Hinterland Studio alapvetően öt részben tervezte elmesélni a túlélő-FPS sztoriját, amelynek első két fejezete már korábban megjelent, azonban a játék 2018 végén érkezett nagy frissítése komoly változtatásokat hozott, és emiatt csúszott a harmadik fejezet is.

Hirdetés

Hosszú várakozás után azonban ma elérhetővé vált az új epizód Crossroads Elegy néven, amelyben Dr. Astrid Greenwoodot irányítva fedezhetjük fel Pleasant Valley-t. Kalandunk során rejtélyekre deríthetünk fényt, túlélőket menthetünk és farkasokkal nézhetünk szembe. Ebből ad ízelítőt az utolsó trailer:

Ezenkívül két további résszel bővül majd a The Long Dark története, de az ezekkel kapcsolatos információkra még várnunk kell. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)