Hirdetés

The Long Dark - túlélő FPS veterán fejlesztőktől

|

A The Long Dark egy sandbox túlélő FPS lesz a BioWare, a Riot, a Relic és a Volition volt fejlesztőitől. Ha megvalósul.

Hirdetés

A Hinterland név jelenleg nem mond semmit a játékosoknak, de ha megvalósul a volt Riot, Relic, BioWare és Volition fejlesztőkből álló csapat The Long Dark című túlélő lövöldéje, akkor egy csapásra ismertté válnak.

Az epizodikus kiadású túlélő projekt kreatív igazgatója az a Raphael von Lierop, akinek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Far Cry 3, a Company of Heroes vagy éppen a Warhammer 40.000: Dawn of War, tehát nem újonc a szakmában.

Az ő vezetésével - és sok tehetséges kollégájával - valósulhat meg a The Long Dark, amely az első koncepció képek alapján magával ragadó atmoszférával rendelkezik. A történet Észak-Amerikában, egy olyan katasztrófa után játszódik, amely megsemmisítette a technológiai infrastruktúrát.

A legelső epizódban egy William Mackenzie nevű pilóta bőrébe bújunk, aki az északi vadonban egy misztikus jelenség hatására lezuhan repülőgépével és a legközelebbi ember lakta településtől hihetetlenül messze, eltévedve, sérülten, egyedül és farkasok vonyítása között kell megtanulnia a legalapvetőbb túlélési képességeket, hogy életben maradjon a megváltozott világban.És ez csak a kezdet.

Ahhoz, hogy túléljünk, a belső nézetű játékmenet során erőforrásokat és eszközöket kell gyűjtenünk, fel kell fedeznünk a veszélyes ragadozóktól hemzsegő tájat és olyan morálisan, valamint érzelmileg nehéz döntéseket hoznunk, mint amiket a Tellalte-féle The Walking Dead-ben láthattunk. Ezek egyébként az ígéretek alapján a környezetünkre is hatással lesznek.

A The Long Dark a Hinterland tervei szerint PC, Mac és Linux platformokra jelenik meg, ha összegyűlik a kellő összeg, ami potom 200 ezer dollár és ebből majd ötvenezer már össze is jött 28 nappal a kampány befejezése előtt. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)