Hirdetés

The Long Dark - hamarosan érkezik a sztorimód?

|

A fejlesztők nem árultak el sok mindent a visszaszámlálással kapcsolatban, de néhányan már tudni vélik, hogy mit is jelenthet az.

Hirdetés

A nyitott világú túlélős játék 2014-ben jelent meg a Steamen, korai hozzáférésű címként, és leginkább az egyedi látványvilága különbözteti meg a többi hasonló alkotástól. A fejlesztő Hinterland Games már korábban is beszélt arról, hogy kaphat egy sztorimódot a The Long Dark, most pedig egyre valószínűbbnek tűnik az érkezése.

Ha felkeresitek a játék hivatalos oldalát, ti is láthatjátok, hogy megjelent rajta egy számláló, ami jelenleg 19 napon áll, tehát jövő hónapban fog lejárni. Számos Reddit felhasználó meg van győződve arról, hogy ez a visszaszámlálás a már régen beharangozott sztorimódhoz kapcsolódik.

Bármi is legyen az, amit a stúdió bejelent, májusban minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)