Hirdetés

The Lord of the Rings: Aragorn's Quest - Középfölde ifjoncoknak

|

A Warner Bros. Interactive a The Lord of the Rings: Aragorn's Quest segítségével kívánja meghódítani a fiatalabb konzoljátékosokat.

Hirdetés

A The Lord of the Rings: Aragorn's Quest hivatalos bejelentésekor többen is csak a fejüket fogták, mikor kiderült, hogy konkrétan milyen szándékkal közelít a jogtulajdonos Warner Bros. Interactive a Gyűrűk Ura szellemiségéhez.



Ha már a Peter Jackson jegyezte filmtrilógián is kibukott számos hardcore Középfolde-rajongó, akkor vajon mit szólnak majd ehhez? Legszebb öröm a káröröm, szokták mondogatni egyesek, de az ilyen emberekkel biztos, hogy soha semmi jó nem történt az életük során. A The Lord of the Rings: Aragorn's Quest nem akar többnek látszani, mint ami, egy, a fiatal (6-10 éves) korosztálynak szánt játék.



A Traveller's Tales (Tudjátok, ők építkeznek évek óta LEGO-kockákból.) mindent ennek a fent ismertetett koncepciónak rendelt alá. Csavardi Samu narrálásában tudhatjuk meg, miként lett a Vándorként ismert kószából az emberek királya. A színes, a filmek és a könyvek atmoszférájától jócskánk különböző The Lord of the Rings: Aragorn's Quest kínálta könnyed kalandozás azoknak nyerheti el tetszését, akik nem sértődnek meg azon, ha kedvenc fantáziavilágukat más megközelítésben is láthatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)