Hirdetés

The Lord of the Rings: Conquest - Középfölde lángokban!

|

Az Electronic Arts ismételten a súlyos milliókért licencelt Gyűrűk Ura fantasztikus világába invitálja a játékosokat.

Hirdetés

Még február elején adtunk hírt arról, hogy az EA meghosszabbította a Tolkien Enterprises-szal kötött megállapodását, s egy befektetői tanácskozáson felfedte, hogy még a 2009-es pénzügyi év során új játékot adnak ki a licenc alapján. A többség egy esetleges Battle for Middle-Earth 3-ra, vagy a bejelentett, majd néhány hónappal később jégre tett The White Council című szerepjátékra gondolt. Mindannyian tévedtek, hiszen az egyszerre több projekten is (Mercenaries 2: World in Flames, Batman) dolgozó Pandemic kapta a feladatot, hogy korábbi sikerjátékának (Star Wars: Battlefront) mintájára feküdjön neki a nagy feladatnak.

The Lord of the Rings: Conquest - 5. kép The Lord of the Rings: Conquest - 4. kép The Lord of the Rings: Conquest - 3. kép The Lord of the Rings: Conquest - 2. kép The Lord of the Rings: Conquest - 1. kép



A The Lord of the Rings: Conquest olyan helyszíneket kínál harcmezőként, mint a Helm-szurdok, Pelennor mezeje, Minas Tirith, a fekete kapu, Moria tárnái, Széltető, vagy a Megye. Egy "jó" és egy "gonosz" hadjáratot kapunk, melyek alakulása az eredeti történetet, vagy éppenséggel azzal ellenkező irányt követ. A kampányt akár három társunkkal vállvetve is végigjátszhatjuk osztott képernyőn (nyilván csak konzolon) illetve online is. Egymás ellen összesen nyolc játékos ragadhat fegyvert. Pánikra semmi ok, az nem fordulhat elő, hogy a Fehér Várost 4 védő óvja 4 támadó ellenében. Finoman szólva nevetséges lenne. A résztvevők limitált száma ellenére látványos, nagy formátumú csata zajlik körülöttünk. A Star Wars: Battlefront kvázi, szellemi örökösének is nevezhető alkotásban olifánt, barlangi troll, balrog, vagy akár Sauron, a sötét úr bőrében is tombolhatunk (a gonosz oldalon természetesen). A csaták sűrűjében egyszerre mintegy 150 két- vagy négylábút képes a motor kezelni, vagyis ennyien tartózkodhatnak egyidőben a képernyőn. Természetesen harcosként, kószaként, íjászként, vagy mágusként is felvehetjük a harcot Sauron rémségeivel szemben. Platformok tekintetében egyelőre a PC, a PS3 és az X360 biztos, a megjelenés pedig (már amennyiben tartják magukat az eredeti tervekhez) legkésőbb jövő tavasszal esedékes.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)