Hirdetés

The Lord of the Rings: Gollum - történetközpontú akció-kalandjáték érkezik

|

Az új alkotásban visszatérhetünk Középföldére, és kicsit jobban megismerhetjük Gollam sötét életét.

Hirdetés

Rengeteg lehetőség rejlik még Tolkien fantasy univerzumában, de mostanában nem sokan dolgoznak azon, hogy kiaknázzák ezeket. Többek között ezért is örömteli a hír, hogy a Daedalic Entertainment bejelentett egy vadonatúj címet, aminek középpontjában A Gyűrűk Ura egyik fontos szereplője lesz.

Hirdetés

A kalandjátékaikról elhíresült csapat nemrég leleplezte a The Lord of the Rings: Gollum nevű játékot, ami saját elmondásuk szerint egy történetközpontú akció-kalandjáték lesz, és megismerhetjük benne, hogyan is rontotta meg az Egy Gyűrű Szméagolt. A tervek szerint az alkotás hű marad az eredeti sztorihoz, de közben új részleteket és eseményeket is kapunk, és egy teljesen új szemszögből láthatjuk Gollam kalandjait.

A Daedalic Entertainment és a Middle-earth Enterprises kollaborációjából megszülető alkotást az Unreal Engine hajtja majd, a jelenlegi tervek szerint pedig valamikor 2021-ben jelenhet meg PC-re, illetve az összes olyan konzolra, ami releváns lesz még akkor.

Szerintetek jó játékot lehet készíteni Gollamról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)