Hirdetés

Következő generációs játék lesz a The Lord of the Rings: Gollum

|

Végre megtudtunk konkrét részleteket a Daedalic készülő játékáról, amiben A Gyűrűk Ura nem túl épelméjű lényével kalandozhatunk majd.

Hirdetés

A német Daedalic Entertainment eddig leginkább point and click típusú kalandjátékokat készített, ezért is lepődtünk meg egy kicsit, amikor tavaly bejelentettek egy A Gyűrűk Ura-játékot, amiben Gollumé lesz a főszerep. Eddig nagyjából csak annyit tudtunk, hogy egy lopakodásra kihegyezett akció-kalandjátékot kapunk majd, de most friss és elég izgalmas részletekre is fény derült.

Hirdetés

Az Edge magazin februári száma elég sok információt tartalmaz majd a Daedalic új címéről, így most végre valahára megtudhattuk az első komolyabb részleteket róla. Kiderült például Gollum kettős személyiségének köszönhetően direkt útmutatásokat tudnak adni a fejlesztők a játékosnak, hiszen a karakter állandóan önmagával beszélget, így más játékokkal ellentétben itt nem lesz furcsa, hogy a főhős hangosan kimondja, mit kéne csinálni.

Ráadásul a karakter egymással ütköző személyiségeinek felhasználása nem merül ki a fentiekben, ugyanis az is rajtunk áll majd, hogy bizonyos helyzetekben a kedvesebb Szméagol vagy a kifejezetten gonosz Gollum útját választjuk. Az egyes fejezetekben több ilyen pillanat is lesz, és jól meg kell fontolnunk, hogyan döntünk. Egyébként a gyűrűlidérceknek is lesz valamilyen szerepük a sztoriban, de elméletileg nem a filmekből megszokott, csuklyát viselő alakok képében fognak megjelenni.

Végezetül arra is fény derült, hogy a The Lord of the Rings: Gollum már egy vérbeli következő generációs játék lesz, ami annyit tesz, hogy PC mellett újgenerációs konzolokra, azaz PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. Ez érthető is, hiszen a tervek szerint valamikor 2021-ben vághatunk majd bele a kalandba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)