Hirdetés

The Lord of the Rings Living Card Game - Középföldén is szeretnek kártyázni

|

Soha nem lehet elég kártyajátékot készíteni, most épp a Gyűrűk Ura franchise bővül.

Hirdetés

Az elmúlt évek során rengeteg feldolgozást kapott már Tolkien grandiózus fantasy története, de kártyajáték formájában még nem hódította meg a videojáték-ipart. Egészen mostanáig.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura asztali kártyás játékot jegyző Fantasy Flight Games egyik csapata, a Fantasy Flight Interactive hamarosan elhozza Középföldét a digitális világba, a The Lord of the Rings Living Card Game formájában. A Living Card Game, vagyis röviden LCG jelzés különbözteti meg az alkotást a gyűjtögetős kártyajátékoktól (CCG), ugyanis ebben nem csomagokból szerezhetjük meg az új lapokat, hanem egy-egy kiegészítő érkezésével kapjuk meg az újdonságokat.

A The Lord of the Rings LCG-ben egy legfeljebb 3-fős csapatot irányítunk, és 30 lapból álló paklinkkal igyekszünk majd átküzdeni magunkat a különféle kampányokon. A tervek szerint a játék jövőre válik elérhetővé korai hozzáférésen keresztül a Steamen, a teljes alkotásban pedig már co-op is lesz, így pajtásainkkal együtt mehetünk neki Sauron seregeinek.

Ti mit gondoltok, sikeres lehet ez a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)