Hirdetés

The Lord of the Rings Online - a legújabb kiegészítő a könyvek sztorija után játszódik

|

Sauron legyőzése után sem ér véget a The Lord of the Rings Online története.

Hirdetés

Sziasztok. Csirke vagyok, 32 éves, gyógyult The Lord of the Rings Online-függő. Évek óta nem nyúltam ahhoz az MMORPG-hez, amibe anno az egyetemi évek alatt olyan viharos gyorsasággal pakoltam bele 4500 órát, hogy észre sem vettem, napokat töltök el csak azzal, hogy horgászgatok Lothlórien erdejében. Persze a klasszikus MMO-k vonalát erősítő The Lord of the Rings Online azt követően is élt és virult, hogy én kiszálltam a mókuskerékből, sorra érkeztek a kiegészítők, amik egyre csábítóbbak lettek. Nagyon nehezen álltam meg, hogy a Mordort a középpontba helyező 2017-es expanzónál te térjek vissza, most pedig újra hatalmas a kísértés. 

Hirdetés

Érkezik ugyanis a Minas Morgul kiegészítő. A 40 dolláros bővítmény (Collector's Edition ára 80 dollár, az Ultimate Fan Bundle pedig 130 dollárba kerül), ami önmagában azért is nagyon izgalmas, mert a játék sztorija végre túlhalad A Gyűrűk Ura trilógián. Hőseink legyőzték Sauront, Középföldén elvileg béke honol, de a gonosz utolsó helyőrségeit még fel kell számolni. Egy nagyon érdekes új mechanizmus is bekerül a játékba: víziókon keresztül bepillanthatunk a másodkor eseményeibe, ezekben a látomásokban pedig egy saját kasztunkkal megegyező osztályba tartozó hőst fogunk irányítani. 

A 130-ra feltolt szintplafon mellett érdeme szót ejteni az új 12 fős raidről is, ebben Shelob, a Benyapók lesz az ellenfelünk. Kapunk még 250 új küldetést, illetve egy teljesen új játszható törp fajt (Stout-axe Dwarf). Próbálok erős maradni, de a felsoroltak érthető módon erősen abba az irányba tolnak, hogy újra benyomjam a letöltés gombot. 

Titeket mennyire csigázott fel a Minas Morgul kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)