Hirdetés

The Lord of the Rings Online - ajándékokat kapunk a 10. évforduló alkalmából

|

Tíz évvel ezelőtt rajtolt el a Gyűrűk Ura világába kalauzoló MMORPG, az azóta új csapathoz és kiadóhoz került The Lord of the Rings Online, amit most meglepetésekkel ünnepelhetünk.

Hirdetés

Tíz éves lett a tavaly decemberben új fejlesztőcsapathoz és kiadóhoz került The Lord of the Rings Online, amelyről nemrég mi is megemlékeztünk a Hőskori leletek rovatunkban. 

A Standing Stone Games (akik a Turbine-tól vették át az MMORPG-t) méltó módon szeretné megünnepelni, hogy 2007-ben tehettünk először lábunkat a virtuális Középföldére, méghozzá egy ünnepi esemény, a május 8-án záruló The Anniversary Festival megrendezésével. Ennek keretén belül attól függően, hogy ki mikor regisztrálta fiókját mindenki más-más ajándékban (például eltérő tűzijátékokban) részesül. Akkor is érdemes bejelentkezni, ha nem vonz a felhajtás, ugyanis a játékosok július 13-ig minden héten három új küldetést teljesíthetnek és más eseményeket is átélhetnek a játék fantáziavilágában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)