Hirdetés

The Lord of the Rings Online - irány a Helm-szurdok

|

A mai napig tündöklő The Lord of the Rings Online ősszel új kiegészítőt kap, mely a Helm-szurdokba kalauzolja el a játékosokat.

Hirdetés

A The Lord of the Rings Online napjaink egyik legnépszerűbb MMO-ja, továbbá ékes példája annak, hogy a free-to-play modellre való átállás nem jelenti feltétlenül egy egykor havidíjás játék bukását.

A Turbine-nak bejött a mikrotranzakció. A LOTRO a Mines of Moria, Siege of Mirkwood, Rise of Isengard, és Riders of Rohan mellé hamarosan megkapja ötödik kiegészítőjét is, amiből kimaradt az "of" kötőszó: az ősszel érkező tartalomfrissítés alcíme csak egyszerűen "Helm's Deep". A rutinos Gyűrűk Ura fanatikusok kitalálhatták, hogy hőseink útja ezúttal a Helm-szurdokba vezet, ahol orkokkal és Uruk-hai-okkal kell megvívnunk a csatákat, hogy megvédjük Rohant a Szauron seregeitől. A szintkorlát 95-re emelkedik, de a terület már 10-es szinttől látogatható lesz. Aki arrafelé téved, a Kürtvári csatában találhatja magát, ahol már csak a részvételért is jutalom jár - a jobb tárgyakért persze hősiesen kell küzdeni.

A nyugat-rohani régió Westemnetet is magában foglalja, ahonnan Edoras-ba, Dúnhargba és a kürtvári erődbe is el kell majd bandukolnunk. Az új skillek és specializációk megjelenését már említenünk sem kell. A legjobb az egészben, hogy Aragorn ismét megjelenik, ráadásul Éowynnel és Éomerrel is többet fogunk találkozni, hogy visszaállíthassuk Théoden király elméjének Kígyónyelv előtti állapotát. A Lord of The Rings Online: Helm's Deep konkrét megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik, de érkezésére ősszel érdemes számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)