Hirdetés

The Lord of the Rings: War in the North bejelentés

|

A Warner Bros. Interactive Tolkien munkásságán alapuló szerepjátékot jelentett be.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy a Warner médiabirodalom játékrészlegének vezetőit nem ejtették a fejükre, s a piac teljes lefedése érdekében a gyerekeknek szánt Aragorn's Quest mellett egy komolyabb Gyűrűk Ura projekttel is előállnak.



Ez lenne a The Lord of the Rings: War in the North, ami műfaját tekintve RPG, vagy inkább akció-RPG (innovatívnak mondott három fős online kooperatív támogatással), ráadásul a The Witcher és a Dragon Age: Origins példáját követve darkosabb, felnőttesebb megközelítésre számíthatunk. Elvégre Középfölde nem csak lápatoroki dohányt füstölő hobbitokból áll.
A fejlesztést a közelmúltban felvásárolt Snowblind Studios (Baldur's Gate: Dark Alliance, Champions of Norrath) végzi a témában szakértő Middle-earth Enterprises támogatásával. Ryan Geithman, a Snowblind feje és alapítója a sajtóközleményben igyekezett rámutatni arra, hogy a War in the North a korábbi játékaik által kitaposott ösvényen halad tovább.
A történet nagyjából a trilógia (és a filmek) eseményeivel párhuzamosan, a Gyűrű háború idején zajlik a kontinens északi részén.



A bejelentéssel egy időben rajtolt el a hivatalos oldal, ahol megtekinthettek egy rövidke rendermozit is.
A játék PC, Xbox 360, valamint PlayStation 3 platformokon lesz majd elérhető. Hogy mikor, azt még nem tudni, ám én az első Hobbit film 2011-es premierjére saccolnék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)